Yrityksille ja ryhmille

Tyynelä tarjoaa palveluja pienille ja isommille ryhmille. Jos tarpeena on ryhmäytyminen ja yhteistyön kehittäminen, luonnon ja eläinten avulla voitte saada uusia näkökulmia. Samalla opitaan uusia taitoja ja koetaan elämyksiä! Palvelumme sopivat esimerkiksi työpaikan virkistys- tai koulutuspäiviin, seurakuntien ryhmille, luokkaretkiryhmille ja matkailijoille. Kaikki ryhmille tarkoitetut palvelut ovat räätälöitävissä toiveidenne ja tavoitteidenne mukaan!

Läsnäolon taitoja luonnosta ryhmälle, 6-10 hlö 200 €/ryhmä, 11-30 hlö 300 €

Usein liikumme luonnossa suoritusmielellä, näkemättä ja kuulematta mitä ympärillämme on. Läsnäolon taitoja luonnosta- eli Lotta-hetki sisältää vuodenaikaan sopivan harjoituksen rauhoittavassa ja arjesta irrottavassa luontoympäristössä. Puolentoistatunnin mittaisella kerralla jätetään kiire taakse ja rauhoitutaan kuulemaan omia ajatuksia ohjattujen, ekopsykologiaan ja mindfulness-tekniikkaan perustuvien harjoitusten kautta. Keskitytään havainnointiin ja aistimuksiin. Metsän moninaisuus ja sen tarjoamat aistikokemukset rentouttavat. Luonnonympäristö parantaa mielialaa, henkistä uupumusta ja koettua stressiä. Virkistävä vaikutus liittyy mielialan kohoamiseen ja jaksamisen lisääntymiseen. Elvyttävässä luontokokemuksessa ajatukset selkiintyvät, keskittymiskyky elpyy ja alkaa oman elämän pohtiminen. Kesto 1,5 tuntia.

Läsnäolon taitoja luonnosta työyhteisölle, 6-10 hlö 200 €/ryhmä, 11-30 hlö 300 €

Tämä palvelu sopii työhyvinvointi- tai kehittämispäivän ohjelmaksi! Räätälöimme teille 1,5 tunnin ohjelman, johon kuuluu luonnossa tehtäviä, ekopsykologiaan ja mindfulness-tekniikkaan perustuvia harjoituksia, jotka tukevat työyhteisönne tavoitteita – olivat ne sitten työilmapiirin parantaminen, vuorovaikutustaitojen edistäminen, yhteistyötaitojen hiominen, uusien näkökulmien löytäminen tai ihan vain virkistyminen yhdessä kivalla porukalla! Harjoitukset antavat ajateltavaa niin omaan elämään kuin työhön ja arjessa jaksamiseen. Palveluun voi yhdistää myös esimerkiksi makkaranpaistoa ja nokipannukahvit kodalla – kysy lisää!

Rekiajelu ryhmille 6-20 hlö, alk. 200 €/ryhmä

Rekiajelua Kainuussa! Suomenhevosen valjastaminen yhdessä hevostallissa ja rekiajelu kauniissa Juholankylän maisemissa. Kyytiin mahtuu kerralla 2-4 hlö, teemme useita lenkkejä, jotta kaikki halukkaat pääsevät ajelulle. Rekiajelun lomassa muuta ohjelmaa toiveidenne mukaan: hevosten ruokintaa ja muita maatilan askareita tai makkaranpaistoa ja nokipannukahvit kodalla. Mahdollisuus syödä eväät/lämmitellä takkahuoneella, jossa myös wc-tilat. Kesto 2-5 h sisällöstä riippuen.

Ryhmäytystuokiot, virkistys- ja tyhypäivät, polttarit, synttärit suunnitellaan tarpeen mukaan – kysy tarjous!

Luonto- ja eläinavusteisia palveluja maaseutuympäristössä